Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Can't stop thinking about it?
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Inigo Sofabord med Hjul + Hylle 110x55 cm

Mer fra: Be Basic
1 795,-
Delbetale fra: 128 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde55 cm
Lengde110 cm
Høyde43 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer940563
VaremerkeBe Basic
SerieINIGO
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
StilIndustriell
UtseendeTre

Beskrivelse

Dette fantastiske kaffebordet vil være et tidløst tillegg til dekoren din. Den solide bordplaten gir en stabil og sikker overflate, der du kan sette drinker, vaser, fruktskåler eller pyntegjenstander. Dette praktiske kaffebordet vil hjelpe deg med å holde oppholdsrommet ditt fritt for rot takket være det integrerte oppbevaringsrommet, hvilket vil være perfekt for multimedia-apparater, bøker, magasiner eller små gjenstander som du vil holde innenfor rekkevidde. Salongbordet er utstyrt med 4 hjul og 2 av dem har bremser, hvilket gjør det enkelt og fleksibelt å flytte rundt. Takket være den solide konstruksjonen, er bordet veldig holdbart. Slapp av og nyt sammenkomster med familie og venner rundt dette unike salongbordet!
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle