Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Lagerrensing av hagemøbler - Opptil 50%!

Ibra Sofabord 68x68 cm

2 695,-
Delbetale fra: 169 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde68 cm
Høyde30 cm
Materiale
MaterialtypeMassivt Mangoträ<Br>
Øvrig
Artikkelnummer940078
SerieIBRA
FargenavnBrun
Farge
FormFirkantet
StilIndustriell

Beskrivelse

Dette antikke, firkantede salongbordet er et tidløst tilbehør å ha i hjemmet. Enten du ser etter et salongbord for å sette fra deg mat og drikke på eller et sidebord for TV'en, er dette bordet perfekt.Salongbordet er laget av høykvalitets mangotre, som betyr at dette møbelet er solid, stabilt og holdbart. De tydelige trefibrene gjør hvert møbel unikt og forskjellig fra det neste.I tillegg er hver prosess med kutting, polering og maling kyndig utført! Merk: Møbelet er allerede satt sammen og krever ikke montering.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle