SPRING DEALS - Nedsatte priser på store deler av sortimentet!
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Holiday Sofabord med 1 Skuff 60x60 cm

3 599:-
Del opp din betaling : 211 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde60 cm
Lengde60 cm
Høyde40 cm
Dybde60 cm
Materiale
MaterialtypeAluminium
Øvrig
Artikkelnummer940313
FargenavnSølv
Farge
FormFirkantet
StilIndustriell

Beskrivelse

Dette høykvalitets salongbordet kan plasseres i alle rom. Takket være det slanke og kompakte designet, kan det også brukes som salongbord, nattbord, endebord, osv. Dette salongbordet har en skuff for mindre gjenstander som nøkler, notatbøker, penner og andre gjenstander. På bordplaten kan du plassere mat og drikke eller vise frem dekorative gjenstander som fotorammer eller potteplanter. Denne flygerskjenken er laget av heltre, med overflate kledd i et lappeteppe av aluminiumspaneler, detaljert med eksponerte stålskruer som gjør den ekstremt holdbar. De myke kantene og retrohåndtakene gir dette salongbordet et unikt utseende.

Handle Stil | #Furniturebox

Andre kunder var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle