Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

Hero Sofabord 80x60 cm

Mer fra: Be Basic
2 595,-
Delbetale fra: 165 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Lengde80 cm
Høyde30 cm
Materiale
MaterialtypeMangotre
Øvrig
Artikkelnummer940057
VaremerkeBe Basic
SerieHero
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
StilRustikk

Beskrivelse

Dette salongbordet i antikk stil har et gammeldags, spektakulært utseende og er et tidløst tilbehør til hjemmet. Enten du er ute etter et salongbord for å sette fra deg mat og drikke på eller et sidebord for Tv'en, er dette bordet perfekt. I tillegg vil det store rommet under tilby rikelig med plass for oppbevaring av gjenstander.Salongbordet er laget av høykvalitets mangotre, som betyr at dette møbelet er solid, stabilt og holdbart. De tydelige trefibrene gjør hvert møbel unikt og forskjellig fra det neste.I tillegg er hver prosess med kutting, polering og maling kyndig utført!
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle