Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

Frisco Sofabord 90x45 cm

Mer fra: Be Basic
Mål: B135 cm
795,-
Delbetale fra: 82 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde135 cm
Materiale
MaterialtypeGlass
Øvrig
Artikkelnummer940031
SerieBe Basic
FargenavnSvart
Farge
FormRektangulær
StilIndustriell

Beskrivelse

Dette rektangulære salongbordet er laget av kvalitetsjern og herdet glass i moderne stil. Dette salongbordet med glassplate er multifunksjonell. Det kan benyttes i stuen som praktisk sted å sette fra seg drinker eller andre nødvendigheter på, som du ønsker å ha i nærheten. Du kan også sette bordet på soverommet og bruke det som endebord! Bordplaten er laget av herdet glass for økt sikkerhet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bli skadet. Glassplaten gjør bordet enkelt å rengjøre med en fuktig bomullsklut.I tilleg har salongbordet jernstøtter for glassplaten som sørger for gos stabilitet. Salongbordet har en ideell høyde og er perfekt for utstilling eller oppbevaring av fjernkontroller og magasiner. Det vil garantert være komplementerende sammen med innredningen i huset.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle