Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Colombier Sofabord 120x60 cm Ovalt

1 799:-
Del opp din betaling : 128 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde60 cm
Lengde120 cm
Høyde30 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941679
FargenavnBrun
Farge
FormOval
StilIndustriellRetro
UtseendeTreMetallSvart Tre

Beskrivelse

Dette elegante salongbordet vil være et tidløst tillegg til stueinnredningen. Salongbordet er laget av gjenvunnet teak, som er solid, stabilt, holdbart og vakkert. Den robuste bordplaten er ideell for å plassere ulike ting som drikker, vaser, fruktkurver eller ornamenter. De robuste stålbenene øker bordets stabilitet. Stor omhu er lagt inn i hvert trinn i byggeprosessen, enten det er rekombinering, polering og lakkering. Monteringen er enkel. Viktig merknad: Farger og trekorn kan variere, noe som gjør hvert produkt unikt. Hvert stykke møbel leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle