10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører om: 4d 1h 27m 54s
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører om:

BODDE Sofabord 140 Hvit/Brun

Sofabord i gjenvunnen hvit- og honninglasert furu. Mål: L140 B80 H55 cm
-7%
6 295,-
Ord. 6 795 NOK
Delbetale fra: 335 NOK/Måned
Leveransetid
Forventet levering: 4-6 uker
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
4d 3h 27m 55s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen. Eksk. Furniture Fashion
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde80 cm
Lengde140 cm
Høyde55 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BenFuru
BordplateGjenvunnet Furu
Øvrig
Artikkelnummer519622
FargenavnBrun
Farge
Farge ben
KampanjeVåre beste tilbud
FormRektangulær
Nettovekt (kg)52 kg
StilLandlig
UtseendeTreEikHvitt Tre

Beskrivelse

BODDE er en rustikk og trivelig møbelserie som har hentet inspirasjon fra klassisk, europeisk møbelhåndverk. Serien er produsert med det formål å formidle den rustikke patina som vanligvis bare finnes hos gamle og brukte møbler, og leveres dermed med bevisst tilføyd slitasje og merker, slik som små groper i treoverflaten, avflasset farge, ikke helt jevne overflater og så videre. Materialet er gjenvunnen furu som laseres i hvit- og honningfarge. Materialvalget gir ikke bare møblene en unik følelse, men bidrar også til et holdbart forbruk av naturens resurser. Serien fokuserer på å tilby smarte og praktiske møbler med mye sjel. Den inneholder alt du kan trenge for først og fremst kjøkken og stue, alt fra bord og sideboards til en bokhylle med innebygd vinstativ. Møblenes landlige sjarm passer naturligvis perfekt inn i klassiske landlige interører, men også utmerket i mer moderne hjem for kontraster til det avflassede og svale.

Sofabord i gjenvunnen hvit- og honninglasert furu med skuffer og en åpen hylle. Kompletter gjerne med andre møbler fra BODDE-serien.

Mål
Lengde: 140 cm
Bredde: 80 cm
Høyde: 55 cm


Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle