Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

SOFABORD & SALONGBORD PÅ NETT

972Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Funksjon
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Form
Stil
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Sofabordet er et samlingspunkt for familien. Her setter vi fra oss tekoppen og legger fjernkontrollen når vi ser på tv, vi tenner lys og pynter litt. Får vi gjester er et sofabord det naturlige stedet å sitte, kanskje dekker vi med duk, og det fine serviset for ettermiddagskaffen.

Det riktige sofabord for din stue

Når du skal kjøpe sofabord til ditt hjem, er det en god ide å tenke på hvilke funksjoner sofabordet skal ha i din stue. Skal det matche den nye sofaen, eller har du et gammelt kjært møbel du gjerne vil det skal stå i stil med? Hvordan skal det brukes, skal det tåle en støyt og barnefingre, og være uten skarpe kanter som kan være vonde å støte mot? Eller vil du at det skal være stuens smykke, som igjennom sitt design løfter rommet? Eller kanskje det skal være at praktisk møbel, som har hyller under til blader og bøker. Uansett er det viktig at du tar deg tid til å titte igjennom alle de ulike alternativene. Du bør vurdere størrelsen også, slik at du får et bord som passer akkurat ditt hjem, og behov. Kjøp sofabord enkelt hos Furniturebox

Sofabord er det enkelt å montere

Sofabord er enkel å kjøpe online. Vi har et stort utvalg bord, noe for alle stuer. Det vil ikke være vanskelig å finne et som passer deg og ditt hjem. Vi fører 100 vis av bord i ulke designs, forskjellig materialer, stil og utførelser. Våre bord er enkle å montere, og kommer alle levert enten ferdig montert eller med en lettfattelig og grundig monteringsanvisning. Når du kjøper sofabord på nettet har du et svært stort utvalg i alle designs og størrelser å velge mellom. Det er enkelt, og du slipper å gå fra butikk til butikk, der hver enkelt butikk bare har et lite utvalg å velge mellom fra den leverandør de har avtaler med. Dette gjør det svært enkelt for deg å bestille ditt nye, perfekte sofabord online, levert hjem til deg.

Sofabord

Det rette sofabord til din stue

Hos oss finner du et stort utvalg av moderne sofabord som vil passe i ditt hjem. Vi fører mange ulike design fra ulike leverandører og produsenter. Mange av de bordene vi fører, finner du ikke andre steder, og de er unike i sitt slag. Trendene viser en stor interesse for en annen type sofabord enn tidligere, og vi leverer derfor bord som løfter stuen din. Et smykke i ditt hjem. De nyere designs har gjerne en mer utstrakt bruk av eksklusive materialer enn tidligere. For oss er det viktig at du finner akkurat det bordet som er riktig for deg.

Det største utvalget av moderne bord online

Furniturebox , tilbyr det beste utvalget av billige sofabord online. Her vil du finne det sofabordet som passer perfekt inn i din stue, til den riktige prisen. Kvaliteten på våre bord er svært høy, og du finner et stort utvalg av både klassiske og moderne design. å handle online er enkelt, det sparer deg for både tid, krefter og penger. Det kan være utfordrende å finne det bordet som klikker alle boksene når du skal ha et nytt bord, et nytt samlingspunkt i sofakroken. Det kan være strevsomt å gå fra butikk til butikk. Så valget burde ikke være så vanskelig. Ditt neste sofabord kjøper du billig online.

Det nyeste designet innen sofabord

Furniturebox tilbyr deg stuebord med det siste innen moderne design til riktig pris og rett kvalitet, levert der du ønsker det. Enten du trenger et nytt bord på landstedet, i den nye leiligheten i byen, eller rett og slett vil bytte ut det du har. Hvis du har pusset opp, flyttet eller det gamle bordet er utslitt eller ikke lenger passer inn lenger. Vil du alltid kunne finne det perfekte bord som passer i den livsstilen eller fasen du er i. Hver familie har ulike bruk av sine stuebord, for noen hjem er bordet et smykke, et designelement som innredingen spinner rundt, i andre hjem er det stedet for boken, kaffekoppen og fjernkontrollen. Vi har det bordet du vil ha.

Når du skal velge sofabord

Når du skal velge nytt sofabord til ditt hjem, er det lurt å ta tenke over hvilke behov og funksjoner bordet skal ha i din stue. reflekter gjerne over hva de ulike medlemmene i husstanden vil bruke bordet til. Har du små barn, vil du kanskje at bordet er barnesikkert, med avrunde hjørner og en bordplate som tåler både fargestifter og søl. Kanskje liker du å ha kaffeselskap, og kanskje legge en vakker duk fra din bestemor på bordet, den vil ta seg best ut på et firkantet eller ovalt bord. Eller kanskje foretrekker du det siste innen design, og ønsker deg et stilig, utradisjonelt bord i nye materialer og former. Valget er ditt, utvalget har vi.