Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Sminkebordsett 2 deler heltre furu Panama Range

Mer fra: Be Basic
Brun
1 695,-
Delbetale fra: 123 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde100 cm
Høyde75 cm
Dybde40 cm
Øvrig
Artikkelnummer1176880
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
StilTidløs

Beskrivelse

Start dagen hver morgen med vårt praktiske sminkebord! Det består av et sminkebord og en krakk, og vil legge en rustikk sjarm til soverommet eller garderoben. Servantskapet er laget av heltre furu, noe som gjør det solid, stabilt og holdbart. Treverket er preget av vakre korn som gir møbelsettet et naturlig preg. I tillegg har sminkebordet en skuff og en dør for å holde kosmetikk organisert og i nærheten. Sminkebordsettet er enkelt å montere. ADVARSEL: For å forhindre velting, må dette produktet brukes med den medfølgende veggfesteenheten.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle