Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Lagerrensing av hagemøbler - Opptil 50%!

Tegnebord heltre mangotre 116x50x76 cm

Mer fra: Be Basic
3 995,-
Delbetale fra: 229 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde50 cm
Lengde116 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941450
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
StilMarine
UtseendeTreEik

Beskrivelse

Dette tegnebordet i gammeldags stil, med et komfortabelt arbeidsområde vil absolutt hjelpe med tegning, skissing eller håndarbeid. Det kan også brukes som databord eller studiebord. Bordet er håndlaget av mangotre, som er solid, stabilt, slitesterkt og vakkert, og håndverket øker den spektakulære gammeldagse stilen. Hvert trinn av prosessen utføres med største omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. Håndverket og de vakre trekornene gjør hvert møbel unikt og litt forskjellig fra det neste. Den vippbare bordplaten og justerbare høyden gir mulighet for forskjellige arbeidsstillinger. Dens A-formede treben øker også stabiliteten. Monteringen er enkel. Viktig merknad: Farger og kornstruktur kan variere fra møbel til møbel, noe som gjør våre tegnebord unike; hvert bord leveres med tilfeldig mønster.
Handle Stil | #Furniturebox
Andre kunder var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle