Akkurat nå: 10% EKSTRA rabatt på alle sofaer. Kode: SOFA10
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Skrivebord heltre akasie indisk rosentre 110x50x76 cm

2 295:-
Del opp din betaling : 151 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde50 cm
Lengde110 cm
Høyde76 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer943977
FargenavnKromBrun
Farge
StilRustikk
UtseendeTreMetallHvitt Tre

Beskrivelse

Dette skrivebordet i retrostil vil være et tidløst tillegg til din kontorinnredning! Skrivebordet er laget av heltre akasie med etterbehandling av indisk rosentre, og er svært slitesterkt og stabilt. Akasie er et tøft løvtre med vakre trekorn som vil vare i mange år. I likhet med akasie er indisk rosentre, ellers kjent som palisander, også kjent for sin rike kornstruktur. Skuffen gir oppbevaringsplass for å holde ulike små gjenstander pent organisert og innenfor rekkevidde. Hvert trinn i byggeprosessen utføres med den største omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. Monteringen er enkel. Viktig merknad: Farger og trekorn kan variere, noe som gjør hvert produkt unikt. Hvert stykke møbel leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox

Kunder som så på dette produktet var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle