Akkurat nå: 10% EKSTRA rabatt på alle sofaer. Kode: SOFA10
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Skrivebord av gjenvunnet tre med jernføtter

2 295:-
Del opp din betaling : 151 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde50 cm
Lengde110 cm
Høyde80 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer940134
FargenavnFlerfarget
Farge
StilIndustriell
UtseendeTreMetall

Beskrivelse

Dette skrivebordet, med bordplate av gjenvunnet tre og 4 holdbare jernben er et tidløst tilbehør til ditt hjem. Skrivebordet har et rom under bordplaten, som gir deg ekstra lagringsplass. Det er laget av gjenvunnet tre og har egenskaper fra ulike treslag, som teak, sheesham tre, akasie, mango tre, saal-tre, osv. Gjenvunnet tre er solid, stabil, holdbar og vakker. Dette bordet hjemme vil vise din forståelse for ressurssparing, miljøvern og bærekraftig utvikling. Hver prosess med rekombinering, polering, maling og voksing er kunstferdig utført. Viktig: farger varierer fra stykke til stykke, slik at hver av skrivebordene våre er unike; leveransen er tilfeldig.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle