Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Justerbart tegnebord med 2 skuffer og stol

Mål: B15.5 cm
2 295,-
Del opp din betaling : 151 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde15.5 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer939850
FargenavnBeigeSvart
Farge
StilTidløs
UtseendeMetallSvart Tre

Beskrivelse

Dette tegnebordet, med et komfortabelt arbeidsrom, vil absolutt være en flott hjelper til tegning, utforming eller designing. Dette høyverdige bordet, med den justerbare bordplaten, gir mye plass til arbeid. Takket være den doble arbeidsflaten, er bordet vårt spesielt egnet for utstillere. På den måten kan bærbar pc og tegneområde brukes samtidig. Den justerbare høyden gir mulighet for forskjellige arbeidsstillinger, med arkstopperen som holder papir på bordet. Brettene på siden holder materiellene dine lett tilgjengelige. To romslige skuffer fungerer som lagringsplass for penner og andre tegneverktøy. Den inkludert krakken er tykt polstret for å gjøre deg komfortabel mens du arbeider.Bordet er laget av høykvalitets MDF og støttes av pulverlakkerte jernben for holdbarhet, noe som garantert vil tjene deg i mange år.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle