Akkurat nå: 10% EKSTRA rabatt på alle sofaer. Kode: SOFA10
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Glass skrivebord med regnbue design

Mål: B48 cm
795:-
Del opp din betaling : 82 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde48 cm
Materiale
MaterialtypeGlass
Øvrig
Artikkelnummer940343
FargenavnFlerfargetSvart
Farge
StilModerne
UtseendeMetall

Beskrivelse

Dette høykvalitets skrivebordet vil være et perfekt tillegg til ditt kontor, studie, osv. Med et diskret design som gjør den moderne, men tidløs. Skrivebordet har en stort, dekorativt design av en regnbue, og legger til et særegent og stilig preg. Skrivebordet er solid, men lett som gjør det enkelt å flytte rundt. Takket være den glatte herdet glassplaten, er det lett å rengjøre. De faste jernbeinene er bygget for å vare, og gir skrivebordet rikelig stabilitet. Montering er kjempe enkelt.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle