Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betale om 3 måneder ✌️

Black Friday Skrivebord – Super Deals

 Vis 207 st Skrivebord på tilbud - Opptil 50% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
5 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud
Om du går og tenker på å oppgradere hjemmekontoret ditt med et fint og ergonomisk skrivebord, så er det på høy tid å ta tak i det under vårt Black Friday-salg. Vi har nemlig presset prisene på vårt store utvalg av skrivebord og databord med herlige deals og besparinger. Uansett om du trenger en plass til dataen eller om man har barn som trenger en rolig plass der de kan gjøre lekser, da er et skrivebord det perfekte møbelet. Her finner du en mengde av skrivebord å velge mellom alle med forskjellige design, oppbevaringsmuligheter og spesielle funksjoner. Vi har også eksklusive skrivebord i vakker marmor, skrivebord med store oppbevaringsmuligheter, lekfulle skrivebord til barn og ungdommer, klassiske skrivebord i naturskjønne treslag, hev og senkbare skrivebord, skrivebord med hjul og mye, MYE mer. En stor fordel med at det finnes en mengde av skrivebord å velge blant, er at du enkelt kan finne et som passer din innredningsstil. Hos oss på Furniturebox finner du både stilrene og klassiske skrivebord, som de seneste glohete trendene på markedet. Velg og vrak blant vårt brede utvalg og gjør et helt fantastisk godt Black Friday Skrivebord kupp!

Skrivebord til super Black Friday-priser

Under Black Friday finner du en mengde av stilbevisste og funksjonelle skrivebord til skikkelige gode superpriser hos oss på Furniturebox. Stort utvalg, fantastiske deals, makeløse rabatter, lav frakt, 14 dagers angrerett og levering til hjemmet – Her shopper du fine skrivebord til skarpe superpriser og skikkelig gode kjøpsvilkår. I vår webbshop unngår du de store Black Friday køene, shopp ditt nye skrivebord i fred og ro online på Furniturebox.no. Og du, her går vi “all in” med Pre Black Friday-kampanje, et makeløst Black Friday-salg, fulgt opp av Black Weekend-rabatter under hele helgen før “the grand final” og vårt avsluttende Cyber Monday-salg. Spar penger og kjøp skrivebord under Black Friday. Hos oss på Furniturebox får du dessuten lav frakt, 14 dagers angrerett og levering til hjemmet. Velkommen inn til en helt ny verden av skrivebord og databord til helt makeløse og herlige superpriser.
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.