10% EKSTRA rabatt på ALT! Kode: 10FLASH Opphører om: 4d 15h 20m 24s
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
10% EKSTRA rabatt på ALT! Kode: 10FLASH Opphører om:

ALSJÖN Skrivebord 145 Grå

Skrivebord i grått med tre skuffer og ett skap. Mål: B145 D70 H75 cm.
3 995,-
Delbetale fra: 229 NOK/Måned
Gjør dine valg
Grå
+ 0 NOK
Valnøtt/Svart
+ 500 NOK
Velg fargenavn
Utsolgt
Forventes igjen på lager 2020-07-25
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde145 cm
Lengde145 cm
Høyde75 cm
Dybde70 cm
Øvrig
Artikkelnummer556157
FargenavnGrå
Farge
Farge ben
FormRektangulær
StilTidløs
UtseendeSvart Tre

Beskrivelse

ALSJÖN er en serie flotte og moderne skrivebord. Foruten grunnskrivebordet ALSJÖN skrivebord 145, som finnes tilgjengelig i tre ulike utførelser, tilbyr serien et svært praktisk hjørneskrivebord med tilhørende underskap. Samtlige medlemmer i ALSJÖN-familien er produsert i folie på en stamme av sponplate, hvilket medfører at møblene blir lettere, og dermed er mer smidig å flytte og møblere. Skrivebordenes rette formspråk og gode funksjonalitet i kombinasjon med det moderne designet, resulterer i universelle og rimelige møbler som passer inn i de fleste hjemmeinteriører.

ALSJÖN Skrivbord 145 er et stilrent møbel som også er konstruert for å gi maksimalt med oppbevaringsrom. Med sine to åpne rom, tre skuffer med låsefunkjson og skapdør, utmerker dette møbelet seg med utpreget brukervennlighet og funksjonalitet. I tillegg inngår en uttrekkbar tangentbordplate i konstruksjonen. Til sammen gir dette oss et skrivebord uten mangler, og alle forutsetninger for å trives finnes her. At skrivebordet også besitter en viss skjønnhet med dets lekre finish, matte metalldetaljer samt kontrasterende skuffer og skap, er jo ikke akkurat et minus. ALSJÖN Skrivbord 145 finnes tilgjengelig i tre ulike utførelser: i grått, eikefolie og valnøttsfolie.

Skrivebord i grått med tre skuffer og ett skap.

Mål
Bredde: 145 cm
Dybde: 70 cm
Høyde: 75 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle