Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Stablebord 2 stk grå heltre furu Panama Range

Mer fra: Be Basic
895,-
Delbetale fra: 87 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde40 cm
Lengde56 cm
Høyde53.5 cm
Materiale
MaterialtypeMassiv Furu
Øvrig
Artikkelnummer1171617
VaremerkeBe Basic
FargenavnGrå
Farge
FormRektangulær

Beskrivelse

Gi hjemmet en rustikk sjarm med våre særegne og stilige stablebord! Settet består av 2 sidebord i tre i forskjellige størrelser, og vil definitivt være et flott tillegg til hjemmet. Stablebordsettet er laget av heltre furu, og er holdbart og stabilt. Bordsettet er fullstendig håndlaget og hvert trinn i prosessen utføres med største omhu, det være seg polering, maling eller lakkering. Det særegne designet gjør det enkelt å stable de bort når bordene ikke er i bruk, for å spare plass. I tillegg kan disse stablebordene også brukes som salongbord, sofabord, stuebord, nattbord osv. Leveransen inkluderer 2 stablebord.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle