Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

NIJOU Sidebord Svart

Sidebord i svart metall. Mål: L31 B31 H46 cm.
-13%
1 795:-
Veil. 2 064 NOK
Del opp din betaling : 128 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde31 cm
Lengde31 cm
Høyde46 cm
Dybde31 cm
Materiale
MaterialtypeSvart metall
Øvrig
Artikkelnummer581531
FargenavnSvart
Farge
KampanjeVåra bästa spring deals
FormFirkantet
Nettovekt (kg)7.5 kg
Maksvekt5 kg
StilTidløs
UtseendeSvart Tre

Beskrivelse

NIJOU by J.Design er en ekskluMoure møbelkolleksjon som skiller seg ut fra mengden. Serien har et distinkt, nedtonet formspråk og en elegant finish som drar blikkene til seg. Et selvsagt valg for deg som leter etter stilsikre møbler med det lille ekstra. I NIJOU-serien finnes sittemøbler, flere bord og en tv-benk.

NIJOU er et sidebord som fanger blikket med en skulptural estetikk som kommer fra brettet metallblikk. Det originale bordet, som fører tankene til origami, fås i flere forskjellige farger. NIJOUs nette mål gjør det lettmøblert, så hvorfor ikke plassere det et sted hjemme som gjør at det synes skikkelig godt? Mulighetene er mange med NIJOU.

Svart sidebord i metall.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle