Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Konsollbord heltre gammeldags 118x30x80 cm

Mer fra: Be Basic
2 595,-
Delbetale fra: 165 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde30 cm
Lengde118 cm
Høyde80 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941438
VaremerkeBe Basic
SerieCastiel
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
StilRustikk
UtseendeTreEik

Beskrivelse

Dette bordet i antikk stil utstråler en gammeldags sjarm, og er et flott tillegg til interiøret.

Sidebordet er laget av heltre med en fin etterbehandling ved polering, maling og lakkering, for å gi det et raffinert utseende. De kontrastende fargene gir bordet et unikt utseende. Bordet er fullstendig håndlaget og de vakre trekornene gjør hvert møbel unikt og litt forskjellig fra det neste. Dette sidebordet har en solid og stabil bordplate, hvor du kan plassere fruktkurver, vaser eller andre dekorative gjenstander. Dette konsollbordet har 2 skuffer og 1 hylle, som gir god plass til å holde blader, bøker og andre små dekorative gjenstander i nærheten. Monteringen er enkel.

Viktig merknad: Farger kan variere fra stykke til stykke, noe som gjør hvert møbel unikt. Hvert stykke møbel leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle