Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Konsollbord 118x30x75 cm heltre mango

2 595:-
Del opp din betaling : 165 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde30 cm
Lengde118 cm
Høyde75 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer1043148
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriell

Beskrivelse

Dette konsollbordet utstråler en gammeldags sjarm og vil være et midtpunkt i hjemmet ditt. Dette gangbordet er laget av heltre mango, noe som gjør det svært stabilt og slitesterkt. Mangotre er et tett og robust løvtre som har vakre brune eller gyldne striper og konturer på overflaten. Den pulverlakkerte stålrammen gir ekstra stabilitet. Hvert trinn i prosessen utføres med største omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. I tillegg har dette bordet 1 skuff for å lagre småting, og 2 ekstra rom for å holde multimedieapparater, bøker, samt mange andre gjenstander. Dette konsollbordet er allerede montert; ingen montering er nødvendig. Viktig merknad: Trekornene varierer fra stykke til stykke, noe som gjør hvert stykke unikt. Hvert stykke leveres med tilfeldig mønster. Materialer: heltre mango + pulverlakkert stål Mål: 118 x 30 x 75 cm (L x B x H) Med 1 skuff og 2 rom Ingen montering nødvendig

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle