Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Can't stop thinking about it?
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Castro Konsollbord med 2 Skuffer 118x30 cm

Mer fra: Be Basic
3 195,-
Delbetale fra: 192 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde118 cm
Høyde80 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941436
VaremerkeBe Basic
SerieEPTINGEN
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
StilRustikk
UtseendeTre

Beskrivelse

Dette konsollbordet av tre utstråler en rustikk sjarm og er et flott tillegg til interiøret. Sidebordet er laget av heltre mango som har blitt polert, malt og lakkert, men som har bevart sin naturlige farge og grove utseende. Dette bordet er fullstendig håndlaget og de vakre trekornene gjør hvert møbel unikt og litt forskjellig fra det neste. Dette sidebordet har en solid og stabil bordflate hvor du kan plassere fruktkurver, vaser eller andre dekorative gjenstander. Dette konsollbordet har to skuffer og en hylle som gir god plass for å holde blader, bøker og andre små gjenstander i nærheten. Monteringen er enkel. Viktig merknad: Farger kan variere fra stykke til stykke, noe som gjør hvert møbel unikt. Hvert stykke møbel leveres med tilfeldig mønster.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle