Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Sidebord & lampebord

305Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Utseende
Farge
Form
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Stil
Antall stoler
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Antall sitteplasser
Funksjon
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering inden 10 hverdage

Du bør aldri undervurdere nytten ved å ha et stilig og praktisk sidebord eller to i hjemmet. Det er ofte litt for enkelt å slenge fra seg ting på nærmeste ledige overflate og la det bli liggende der. Men hvem vil egentlig ha et stuebord fullt av fjernkontroller, blader og telefoner? Eller et kjøkkenbord dekket av brev, aviser og bøker? Mulighetene for å dekorere sidebordet er også mange, og bare fantasien setter grenser. Kjøp sidebord enkelt og rimelig fra oss, og gjør hverdagen både enklere og ryddigere. Vi har størrelser, farger og stiler som passer inn i alle typer hjem og rom.

Hva kan du bruke det til?

Et sidebord kan ha to funksjoner. For det første er det perfekt til å oppbevare ting på. Har du små ting som alltid blir liggende og slenge når det ikke er i bruk, men bruker du det også for ofte til at det er praktisk å oppbevare det i en skuff? Da er et sidebord en veldig fin avlastning å ha. For det andre er sidebord et veldig fint sted å ha dekorasjoner uten at det blir stående i veien. Sett bordet et passende sted hvor det er synlig uten å være upraktisk, og dekorer det med for eksempel en plante, noen bilder eller noen fine figurer. De små detaljene kan gjøre en stor forskjell i et rom.

Mulighetene er mange

Siden bordet ikke tar så stor plass kan det plasseres de fleste steder. Hva med å ha et bord i gangen du kan legge fra deg post på? Eller kanskje du kan ha et bord ved siden av sofaen i stuen å sette kaffekannen på? Du kan kan bestille sidebord online enkelt og billig fra oss, og alle målene på bordene er oppgitt på siden.