Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sidebord & lampebord

 Vis 204 st Sidebord & lampebord på tilbud - Opptil 33%

Våre beste tilbud
Sorter etter
759 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Du bør aldri undervurdere nytten ved å ha et stilig og praktisk sidebord eller to i hjemmet. Det er ofte litt for enkelt å slenge fra seg ting på nærmeste ledige overflate og la det bli liggende der. Men hvem vil egentlig ha et stuebord fullt av fjernkontroller, blader og telefoner? Eller et kjøkkenbord dekket av brev, aviser og bøker? Mulighetene for å dekorere sidebordet er også mange, og bare fantasien setter grenser. Kjøp sidebord enkelt og rimelig fra oss, og gjør hverdagen både enklere og ryddigere. Vi har størrelser, farger og stiler som passer inn i alle typer hjem og rom.

Hva kan du bruke det til?

Et sidebord kan ha to funksjoner. For det første er det perfekt til å oppbevare ting på. Har du små ting som alltid blir liggende og slenge når det ikke er i bruk, men bruker du det også for ofte til at det er praktisk å oppbevare det i en skuff? Da er et sidebord en veldig fin avlastning å ha. For det andre er sidebord et veldig fint sted å ha dekorasjoner uten at det blir stående i veien. Sett bordet et passende sted hvor det er synlig uten å være upraktisk, og dekorer det med for eksempel en plante, noen bilder eller noen fine figurer. De små detaljene kan gjøre en stor forskjell i et rom.

Mulighetene er mange

Siden bordet ikke tar så stor plass kan det plasseres de fleste steder. Hva med å ha et bord i gangen du kan legge fra deg post på? Eller kanskje du kan ha et bord ved siden av sofaen i stuen å sette kaffekannen på? Du kan kan bestille sidebord online enkelt og billig fra oss, og alle målene på bordene er oppgitt på siden.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.