Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Satsbord

 Vis 35 st Satsbord på tilbud - Opptil 26% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
120 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Hjemme kan du ha behov for bordet for mange grunner og til de kan benyttes til forskjellige formål. Uansett hvordan du bruker dem, er de praktiske fordi de gir lagringsplass, men fungerer også som interiør. Fordelen med å ha et satsbord er at du får flere like bord som du enten kan bruke på samme sted eller spre seg inn i rommet. Noe annet som er en fordel med den type bord er at de passer godt i mange forskjellige rom, både som et salongbord eller sidebord. På Furniturebox.no kan du enkelt kjøpe satsbord online, som kan spare deg for unødvendig bry med å gå rundt og se etter det du trenger i butikkene.

Hvordan velge riktig satsbord?

Når du velger et satsbord, burde ditt valg i utgangspunktet være basert på to faktorer. Den første er selvfølgelig utseendet. Bordet skal passe godt inn i rommet du vil ha dem i, men må også falle i smak. Den andre faktoren å se på er deres funksjon. Det er satsbord som kan skyves under hverandre når du bare trenger å bruke et, noe som kan være nyttig hvis du vil legge sammen bordene for å få ekstra plass når det er nødvendig. Hvis du foretrekker å ha bordet som et separat element, er det ikke nødvendig at de skal kunne skyves inn mot hverandre. Du kan for eksempel velge et bord med mer detaljerte bein fordi det gjør en betydelig forskjell i rommets interiør.

Bestil møbler du trenger på nett

På oss på Furniturebox.no verdsetter vi at det skal være enkelt å finne møblene du trenger. Derfor har vi et bredt spekter av produkter du trenger for ditt hjem, som du kan bestille direkte online. Kjøp satsbord til gode priser hos oss. Våre produkter er av høy kvalitet og vil hjelpe deg med å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.