10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører 8/6 23.59
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Strandtralle med hjul bærbar sammenleggbar blå

895,-
Delbetale fra: 87 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
2d 19h 54m 59s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde65 cm
Høyde93 cm
Dybde95 cm
Materiale
MaterialtypePolyester
Øvrig
Artikkelnummer943467
FargenavnBlå
Farge
StilTidløs
UtseendeMetallKrom

Beskrivelse

Denne strandtrallen gir deg en enkel og praktisk måte å bære og organisere tingene dine, som fiske-, strand- eller piknikutstyr, eller lignende. Den kan også brukes som en strandstol, hvor du kan sitte eller ligge trygt og komfortabelt. Aluminiumsrøret er lett, men allikevel veldig stabilt. Strandtrallen har en maksimal lastekapasitet på 80 kg. Hjulene er laget av høykvalitets gummi, og tåler de fleste underlag - strender, grunt vann, fjell, gress, o.l. På baksiden er det en praktisk lomme hvor du kan legge mindre gjenstander som nøkler, lommebok, telefon, e.l. Strandtrallen er ikke bare funksjonell og solid, men den kan også brettes sammen og bæres. Den kan brettes helt flatt for enkel lagring, og brettes ut igjen når du trenger den.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle