Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Kjøkkentralle 80x45x91 cm heltre akasie

Mer fra: Be Basic
Brun
2 995,-
Delbetale fra: 183 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde45 cm
Lengde80 cm
Høyde91 cm
Materiale
MaterialtypeMassiv Akacia
Øvrig
Artikkelnummer1177329
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge

Beskrivelse

Lag et særegent og gammeldags preg, og legg til mer lagringsplass til kjøkkenet ditt med vår kjøkkentralle av heltre akasie! Enten du vil bruke den som ekstra lagringsplass for maten, som et sidebord eller som en vogn - er det ikke noe problem. Akasietreet utmerker seg som et solid løvtre, sammen med den naturlige overflatebehandlingen, noe som gjør kjøkkentrallen ekstremt stabil og holdbar. Trallen har 4 svinghjul, hvorav 1 er låsbart for jevn mobilitet. Derfor kan trallen enkelt flyttes, låses og parkeres trygt når som helst. Skuffene og hyllene gir lagringsplass for flaskeholder, kokebøker og annet kjøkkenutstyr. Håndklestativet på siden holder håndklær i nærheten.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle