Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Svart marmorbord

 Vis 51 st Marmorbord på tillbud - Opptil 72% rabatt!

Våra bästa spring deals
Populære filter:
Sorter etter
76Produkter
  • Farge:Svart
Filter(1)
Sorter etter Mest populære
Stil
Form
Utseende
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge (1)
Antall sitteplasser
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Våra bästa spring deals
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Forventet levering inden 10 hverdage
Et svart marmorbord er et fint smykke til stuen din, perfekt for deg som liker det stilrene og enkle designet. Furniturebox har et stort utvalg av forskjellige marmorbord i ulike utførelser, stiler og modeller. Bordene finnes dessuten med flere ulike farger på ben og rammer, svart, hvit eller herlige metallfarger. Det svarte marmorbordet passer inn i de fleste innredningsstiler og er en rå kontrast i andre miljøer. Miks gjerne sorte marmorbord i ulike størrelser for å få en enhetlig look. Skap interiørmagi i hjemmet ditt ved hjelp av disse vakre og trendy bordene.
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.