Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Forlenget: Black Friday! Opphører om: 1d 19h 41m 23s

Klaffbord

 Vis 3 st Klaffbord på tilbud - Opptil 18% rabatt!

Black Friday
Sorter etter
10 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris

De fineste klaffbord online! Her finner du et stort utvalg av klaffbord i mange forskjellige stiler og utførelser. Et klaffbord er et et utrolig anvendelig møbel. Som hverdagsbord kan det være lite og nett og passe inn nesten hvor som helst. Når du får gjester kan du utvide det i begge ender, og da har du plutselig et stort bord du kan dekke til mange! Et klaffbord kan også være greit å ha som ekstra bord. Det tar liten plass og er lett å plassere, gjerne i stedet for et konsollbord. Sjekk det store utvalget av klaffbord i mange ulike stiler og utførelser. Velg det som passer til din smak og din stil.

Klaffbord passer overalt!

Et praktisk klaffbord passer overalt. Du kan velge mellom klaffbord i ulike utførelser og stiler så du kan finne et som passer til din stil. Dersom du til daglig bare har plass til et lite bord, er klaffbord superpraktisk. Da kan du bare utvide bordet når du får gjester. Et klaffbord passer overalt, du kan ha det som et ekstra bord eller du kan bruke det til de daglige måltidene på kjøkkenet. Når klaffene er i bruk, har du et større bord. Da kan du dekke et vakkert bord og samle familie og venner til et godt måltid. Du trenger bare ett bord- som kan dekke de fleste behovene. Smart!

Flotte klaffbord som passer overalt!

Her finner du billige klaffbord i flere størrelser, utførelser og stiler. Her kan du finne bordet du har letet etter. Klaffbord er lett å plassere, også der spiseplassen er liten. Likevel kan det bli mye større, og du kan dekke et vakkert bord til dine venner. Til daglig har du et praktisk men vakkert bord som du kan spise mange gode måltider ved.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.