NATTBORD50x35x55 cm heltre akasie

- Brun

Daily price
1 195
NOK
Delbetale fra: 100 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 100 NOK/Måned
Se alle spesifikasjoner
Nattbordet vårt, laget av heltre akasie, og vil gi et tidløst tillegg til innredningen! Det kan også brukes som telefonstativ ved siden av sofaen! Nattbordet er laget av heltre akasie, et tropisk løvtre med utmerket værbestandighet og holdbarhet. Den solide bordplaten er ideell for å vise frem en lampe, en vekkerklokke, fotorammer eller andre dekorative gjenstander. I tillegg utstyrt med en skuff, tilbyr nattbordstativet lagringsplass for forskjellige småting. Det er lett å rengjøre med en fuktig klut. Soveromsskapet vårt er enkelt å montere. Viktig merknad: Farger og trekorn kan variere, noe som gjør hvert produkt unikt. Hvert stykke møbel leveres med tilfeldig mønster.
Spesifikasjoner
Nattbord 50x35x55 cm heltre akasie
Nattbord50x35x55 cm heltre akasie
Mål
Bredde50 cm
Høyde55 cm
Dybde35 cm
Materiale
MaterialtypeMassivt Akaciaträ
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
Artikkelnummer: 1176540
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00