Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Nattbord 2 stk heltre akasie stål 40x30x54 cm

Mer fra: Be Basic
Brun
2 495,-
Delbetale fra: 160 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde40 cm
Høyde54 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypeStålMassivt Akaciaträ
Øvrig
Artikkelnummer1176467
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
StilRustikk

Beskrivelse

Dette kule industrielle bordet er et flott tillegg til soverommet. Det er laget av høykvalitets, børstet heltre akasie med svarte ståldetaljer for en overlegen industriell stil som er på moten for tiden. Den solide topplaten er ideell for å holde vekkerklokke, leselys, bøker eller pynt. Skuffen og hyllen gir plass til småting en vil ha innen rekkevidde. Det praktiske håndtaket på skuffen gjør det enkel å åpne, og passer inn i den industrielle utførelsen. Merk: Nattbordet er allerede montert; ingen montering er nødvendig. Leveransen inkluderer 2 nattbord
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle