☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Inula Nattbord med 2 Skuffer 34,5x30 cm 2-pk

1 795,-
Delbetale fra: 128 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde30 cm
Lengde34.5 cm
Høyde49 cm
Materiale
MaterialtypeKinesisk gran
Øvrig
Artikkelnummer943388
FargenavnHvit
Farge
FormRektangulær
StilLandlig

Beskrivelse

Dette settet med to nattbord i vintage stil leveres med 2 store skuffer, slik at nødvendigheter ved sengen alltid er innen rekkevidde.Hvert nattbord har to skuffer. De hvitlakkerte skuffesidene av tre gjør nattbordet enda mer elegant. Det har også avsmalnende ben og børstede nikkelknotter. Det er overflatebehandlet med slitesterk, hvit MDF. Denne oppføringen er for et sett med 2 nattbord innpakkede i en eske. Merk: ettersom dette møbelet er håndlaget, laget av hvitmalt tre, kan det komme med små defekter.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle