☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Hermosa Nattbord med 1 Skuff 38x31,5 cm 2-pk

1 595,-
Delbetale fra: 119 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde38 cm
Høyde46.5 cm
Dybde31.5 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer940575
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
StilRustikk
UtseendeTre

Beskrivelse

Nattbord settet, som består av 2 stk, vil være en praktisk, så som en dekorativ supplement til soverommet ditt. Det kan også brukes som et telefonstativ, skap, sideskap, nattbord-skap eller endebord. Den solide toppen er ideell for bildeframvisning, alarmklokke, leselampe, bøker, etc. Skuffen og hylla gir rikelig oppbevaringsplass for små gjenstander som skal være lette å få tak i. Med fire hjul for hver, kan nattbordet lett flyttes rundt. De kan monteres på 2 måter, med skuffen på topp eller med skuffen på bunnen. Takket være den høykvalitet solid tre materialen, er disse nattbordene svært solide og holdbare. Monteringen er virkelig enkel. Bemerk: Vær oppmerksom på at tre er et naturlig produkt og kan vise feil.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle