Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Dozwil Nattbord med 1 Skuff + 1 Dør 40x30 cm

1 195:-
Del opp din betaling : 100 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde40 cm
Høyde50 cm
Dybde30 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer941889
FargenavnBrun
Farge
StilRustikkRetro
UtseendeTreValnøtt

Beskrivelse

Dette nattbordet av gjennvunnet heltre er et dekorativt og praktisk tillegg til innredningen. Det kan også brukes som et sideskap, plante- eller telefonbord. Nattbordet er laget av gjenvunnet heltre som er hentet fra bjelker, gulv og støttebjelker fra gamle bygninger, og kan bestå av forskjellige typer tre som indisk rosentre, furu, teak, bøk, eik, seder, mangotre, akasie, osv. Dette betyr at treverket beholder egenskapene til disse forskjellige typer tre. Gjenvunnet tre er allerede eldret, forvitret og tørket, slik at det ikke krymper eller bøyes. De vakre trekornene gjør hvert møbel unikt og litt forskjellig fra det neste. Tegn på slitasje og synlig kornstruktur er et tegn på treets rike historie og gir skapet et varmt og autentisk utseende. Hvert trinn i prosessen utføres med størst omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. Nattbordet har rikelig med lagringsplass, og holder små ting godt organisert og i nærheten. Du kan plassere vekkerklokke, drikker og andre dekorative gjenstander som fotorammer på bordflaten. Stålbenene øker stabiliteten og den imponerende industrielle stilen. Monteringen er enkel. Viktig merknad: Farger og kornstruktur kan variere fra stykke til stykke, noe som gjør alle våre nattbord unike; hvert nattbord leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox

Kunder som så på dette produktet var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle