Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

Bironico Nattbord med 1 Skuff 45x45 cm

Mer fra: Be Basic
1 295,-
Delbetale fra: 105 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde45 cm
Lengde45 cm
Høyde40 cm
Materiale
MaterialtypeBambu
Øvrig
Artikkelnummer941265
VaremerkeBe Basic
SerieBironico
FargenavnMørkebrun
Farge
FormFirkantet
StilRustikk

Beskrivelse

Dette enkle, kompakte nattbordet blir fokuspunktet på soverommet. Dets naturlige toner blander seg godt inn ulike innredninger. Nattbordet gir god plass til å holde mindre gjenstander organisert og innen rekkevidde. Skuffen og hylla gir ekstra lagringsplass for ting du vil holde ute av syne. Endebordet er laget av bærekraftig bambus, som gjør det både holdbart og lettvektig. Nattbordet er også lett å rengjøre med en fuktig klut. Bambusendene er innpakket med naturlig rotting som setter et preg av rustikk stil på soverommet.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle