Kasse
0 varer. Totalt 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Betongbord

Filter

Industrilooken har tatt Norge med storm, og er her for å bli. Det fikk oss til å elske det som ikke var overarbeidet men som hadde rått og ubørstet utseende. Betongbord er kanskje et av de mest elskede møblene, ettersom de er så flotte å blande og mikse med andre materialer. Betong smelter utrolig bra med materialer som metall, plast eller tre. Bestill betongbord online! De fås i flere ulike størrelser og modeller hos oss på furniturebox.no. Betong kan brukes til både spisebord og salongbord. En stor fordel ved betong er at materialet eldes, og bordene blir derfor nesten alltid finere med tiden hvis det blir tatt riktig vare på.

Hvordan tar jeg vare på mitt betongbord?

De fleste betongplater har blitt overflatebehandlet for å bli ekstra holdbare selv om selve materialet er ekstremt slitesterkt. Det du bør være spesielt oppmerksom på er imidlertid syrer. Overflatebehandlingen gjør at betongen ikke suger til seg så lett, men slår du ut et glass med sitronvann få det tørket opp straks. Syrer korroderer på de fleste plater, og derfor bør du også se opp for noen rengjøringsmidler. Betongplater kan behandles på forskjellig vis, og mange klarer derfor å stå utendørs mens andre kan få misfarginger hvis de er våte i lang tid. Les derfor alltid hvordan du best tar vare på ditt bord, for att det skal kunne eldes vakkert.

Flotte betongbord til rimelige priser

Vær ikke redd for å blande forskjellige materialer når du skal dekorere med betong. Et betongbord til stuen passer godt til både skinn-, fløyel- eller stoffsofaer. Tørr å bland grovt materiale med fint. Hvis du har funnet et billig betongbord til kjøkkenet, kan du f.eks. bruke tre- eller plaststoler. Betong kan enkelt flettes inn i forskjellige miljøer, og kan få hjemmet ditt til å se koselig, luksuriøst, moderne og hjemmekoselig ut på en og samme tid. Finn din favoritt i vårt fantastiske utvalg, kjøp billige betongbord online!