Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Shia Konsollbord med 3 Skuffer 99x35,5 cm

1 195:-
Del opp din betaling : 100 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde76 cm
Lengde99 cm
Høyde70 cm
Materiale
MaterialtypeMDF
Øvrig
Artikkelnummer940355
FargenavnBrunSvart
Farge
FormRektangulær
StilRetro
UtseendeTreMetallKromHvitt Tre

Beskrivelse

Sideskapet har 3 skuffer og et diskré, stilig design med elegant mønster i forskjellige farger. Det kan også benyttes som konsollbord. Sideskapet er både et praktisk og dekorativt tilbehør til gangen eller stuen. Den store bordplaten er ideell for utstilling av dekorative gjenstander, fotografier eller potteplanter. De tre skuffene tilbyr romslig lagring av små gjenstander for å holde dem innen rekkevidde. Takket være MDF-materialet og stålbeina er dette sidebordet holdbart. Monteringen er enkel.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle