Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

OPUS Avlastningsbord 120 Hvit/Sandet

Mer fra: Bloomington
Hvitlakkert konsollbord i massivt tre med sandbehandlet øvre plate. Mål: B120 D40 H80 cm
-8%
5 495,-
Ord. 5 995 NOK
Delbetale fra: 298 NOK/Måned
Leveransetid
Forventet levering: 6-8 uker
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde120 cm
Høyde80 cm
Dybde40 cm
Materiale
MaterialtypeMassiv furu
Øvrig
Artikkelnummer519521
VaremerkeBloomington
SerieOpus
FargenavnHvit
Farge
Farge ben
FormRektangulær
FunksjonOppbevaring
Nettovekt (kg)33 kg
StilLandlig
UtseendeHvitt Tre
KampanjeVåre beste tilbud

Beskrivelse

OPUS er en rustikk og veldesignet møbelserie i massiv furu. Design og konstruksjon er klart inspirert av tradisjonelt europeisk møbelhåndverk som resulterer i en sterk følelse av autensitet og hjemmetrivsel. Samtidig har møblene en viss stramhet og eleganse med de sandbehandlede flatene og de bearbeidede håndtakene i metall. Serien har til hensikt å formidle det rustikke preget som vanligvis bare finnes på gamle og brukte møbler, og leveres derfor med fabrikert slitasje og merker som for eksempel små groper i treplatene, slitt farge, ikke helt flate plater og så videre. I serien finner du møbler til alle hjemmets rom. Alt fra garderober, skoskap, speil og hattehyller, til ulike bord, sittemøbler, vitrineskap, tv-benker og sofabord. En trivelig og stabil serie med rustikk sjarm!

Hvitlakkert konsollbord i massiv furu, med sandbehandlet bordplate. Kan kompletteres med andre møbler i OPUS-serien for et helhetlig uttrykk.

Mål
Bredde: 120 cm
Dybde: 40 cm
Høyde: 80 cm

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle