Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Konsollbord grå 120x35x75 cm grov heltre mango

Grå
2 495:-
Del opp din betaling : 160 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde35 cm
Lengde120 cm
Høyde75 cm
Materiale
MaterialtypeTreMassivt Mangoträ
Øvrig
Artikkelnummer1176970
FargenavnGrå
Farge

Beskrivelse

Legg et snev av eleganse til hjemmeinnredningen med vårt klassiske konsollbord! Dette konsollbordet er laget av heltre mango, og vil være et flott tillegg til interiøret. Bordet er laget av grov heltre mango, og har en solid bordplate hvor du kan plassere dekorative gjenstander som fruktkurver eller vaser på. Robuste ben garanterer stabilitet og holdbarhet, og sikrer mange års levetid. Mangotre er et tett og robust løvtre som har vakre brune eller gyldne streker og konturer på overflaten. Hvert trinn i prosessen utføres med største omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. I tillegg gir de 2 dørene og 2 skuffene god plass til å holde alle slags mindre ting organisert og innen rekkevidde. Viktig merknad: Farger kan variere fra møbel til møbel, noe som gjør våre konsollbord unike; hvert konsollbord leveres med tilfeldig mønster.

Handle Stil | #Furniturebox

Kunder som så på dette produktet var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle