Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Konsollbord 140x35x76 cm grov heltre mango

Mer fra: Be Basic
1 995,-
Delbetale fra: 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde80 cm
Lengde140 cm
Høyde76 cm
Dybde35 cm
Materiale
MaterialtypePulverlakkert stålMassivt Mangoträ
Øvrig
Artikkelnummer1158562
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
StilIndustriell

Beskrivelse

Introduser en industriell sjarm til hjemmet med vårt stilige og solide konsollbord av heltre mango! Gangbordet er laget av grovt mangotre, et tett og robust løvtre med vakre brune eller gyldne streker og konturer på overflaten. Det utsøkte håndverket og de grasiøse trekornene gjør hvert møbel særegent og litt forskjellig fra det neste. Hvert trinn i prosessen utføres med største omhu, det være seg polering, maling eller lakkering. I tillegg øker de svarte pulverlakkerte stålbenene bordets stabilitet og industrielle sjarm. Viktig merknad: Farger kan variere fra møbel til møbel, noe som gjør våre bord unike. Hvert bord leveres med tilfeldig mønster.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle