Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører om:

Belfaux Konsollbord med 2 Skuffer 123x42 cm

Mer fra: Be Basic
2 495,-
Delbetale fra: 160 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
5d 12h 4m 44s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde42 cm
Lengde123 cm
Høyde75 cm
Materiale
MaterialtypeMahogny
Øvrig
Artikkelnummer941164
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
StilRustikkLandlig
UtseendeTreEik

Beskrivelse

Dette konsollbordet er det perfekte valget dersom du er ute etter å sette et rustikt preg på hjemmet. Bordet har 2 skuffer og 1 hylle som gir mye lagringsplass. Dette konsollbordet er laget av massivt gjenvunnet tre, som har egenskapene til forskjellige treslag som mahogni, teak, mangotre, akasie osv. Hver del av møbel er unik og litt annerledes enn det neste. Tegn på slitasje gir hvert stykke et unikt utseende og legger til den spektakulære, gammeldagse stilen. Produktet er laget av gjenvunnet tre og kan ha småfeil som reflekterer dets autentiske verdi og rike historie. Treet kommer fra naturlig falne trær, båter, trehus osv. Viktig merknad: Fargene varierer fra møbel til møbel, noe som gjør hvert av våre bord unike; hvert bord leveres med tilfeldig mønster.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle