Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Avlastningsbord

111Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Form
Utseende
Funksjon
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Antall sitteplasser
Stil
Serie
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering inden 10 hverdage

Et Avlastningsbord i din stue eller ditt kjøkken, vil gi deg mye mer benkeplass. Disse overflatene er flotte for til å sette fra seg ting, du trenger nært, eller lage vakre displays der du kan vise frem de kjæreste tingene dine

Hvilken funksjon skal ditt nye avlastningsbord ha?

Skal du kjøpe avlastninsbord på nettet, har Furniturebox et svært stort utvalg av praktiske, lekre, rimelige, moderne og klassiske bord. Før du velger hvilket bord som skal inn i din stue, må du tenke over hvilken funksjon du vil at det skal ha. Skal det være et side ord, som avlaster ved selskap, der du kan sette fra det fat og annet under måltidet? Skal bordet være et sted der du kan sette fra deg ting og tang, som kanskje ikke har et fast sted? Eller vil du at ditt bord skal ha være det stedet i din stue der du kan lage et stilleben av de vakreste tingene du har? Et lekkert blikkfang? Hvis du derimot skal ha bordet på kjøkkenet, er det viktig at det tåler en støyt, og den påkjenningen det kan være der. Uansett hvilke behov du har i ditt hjem, og hvilket rom som har for avlastning. Avlastningsbord finner du ditt bord på nettet hos Furniturebox.

Avlastningsbord passer inn uten problemer

Kjøp avlastningsbord hos oss. Ofte når vi skal kjøpe møbler, ønsker vi å unngå store monteringsjobber med masse deler, og dårlige monteringsanvisninger. Våre avlastningsbord kommer riktignok i flatpakke, og du må nok montere de selv, men med en skrutrekker, og kanskje en umbrako, eller skiftnøkkel kommer du svært langt, og det er ingen grunn til å ringe på en fagmannn for montering. Så monteringen burde ikke være hinder for å kjøpe nytt bord. Når vi velger å levere umonterte. flatpakkede møbler, gjør vi det også mulig for oss å tilby deg billige avlastningsbord. Uansett hvilket bord du velger fra oss vil du kunne få det på plass raskt og enkelt. Våre bord har likevel den høyeste kvalitet, og du kan være trygg på at du får et godt møbel når du handler hos oss.

Avlastningsbord

Universal bruk av avlastningsbord

Har du lyst på et lekkert avlastningsbord i stuen din, men trenger tips på avlastningsbord sine bruksområder? Få møbler er mer takknemlige å anskaffe seg enn et sidebord. Våre bord kommer i mange design, størrelser og utforminger. Så valget du tar bør kanskje basere seg på hvilken stil du har hjemme, hva som passer med det du har av møbler, eller rett og slett det bordet som treffer deg, og du bare ikke kan gå i fra. Moten i dag er gjerne litt funkis, men rene linjer, glass om metall. Men det er ikke helt sikkert at det passer sammen med din gustavianske spisestue, er det stilen din, vil du også finnet et som passer. Til de som har litt treverk, som eik, furu og bjørk i rommet, vil kanskje ønske et møbel som passer i for og farge. Det finnes bord som kommer med hylle under, eller med praktiske skuffer. Noen kommer faktisk med begge deler. Det er derfor viktig at du tenker igjennom hvilken bruk og hvilket uttrykk du vil ditt bord skal ha. Et slikt bord kan også gjøre smarte ting for soverommet, gangen eller kjøkkenet.

Et praktisk element i stuen eller på kjøkkenet

Bruk gjerne bordet som romdeler, hvis du trenger litt markering av rommets soner, for eksempel mellom spise- og koseområde i stua. Sett gjerne d noen høye gjenstander på som planter eller lysestaker. Da vil du få en luftig markering av skille mellom avdelingene. Et annet bruk er å ha et eller flere bord i spisestuen. Det kan være for å ha ting du bruker ofte lett tilgjengelig, eller for å ha de vakreste, eller mest dyrebare tingene dine fremme for å pynte opp i rommet. Et slikt bord kan også være det bordet der "alt" havner, bøker, nøkler, ladere og annet som ofte ikke har en fast plass i hjemmet. Slike bord kommer også med hyller eller skuffer. Avlastningsbord praktiske avlastningsbord

Hvor skal jeg sette fra meg tingene?

Vi har alle ting og tang som ikke har en fast plass i hjemmet. Disse tingene trenger et hjem. Et sted å være. På soverommet for eksempel, et sted å legge fra seg alt som ligger i lommene ved dagens slutt, et sted å sette smykkeskrinet. kanskje noen dekorative elementer, som lys og kanskje en plante for å gjøre rommet hyggeligere. Eller på kjøkkenet, kanskje et bord med både hylle og skuffer. Der kan for eksempel barna ha sitt domene, der de kan ha tegnesaker, og en lekekasse. Eller et sted å legge det du ikke bruker så ofte? Sølvtøy, servietter, lys og andre ting som ikke nødvendigvis har en plass i kjøkkeninnredningen. Det er nesten ingen begrensninger for hva du kan bruke et avlastningsbord til.

Lekkert og moderne design

Avlastningsbordet du kjøper for å ha i hjemmet ditt, må være av høy kvalitet, ha en rimelig pris, og det rette designet for ditt hjem og smak. Vi har satset mye på å kunne tilby deg det siste innen design, uten å gå på belastning av vårt tilbud av de mer tradisjonelle. Så hos oss finner du også de med svingte ben, nøkkel i skuffen og et mer nostalgisk uttrykk. I den andre enden er de med rette linjer og skapt uttrykk igjennom stål, bronse og andre metalli ben ogs skrog. De som har glassplater, tykke sten eller treplater. DIsse gir rommet et helt annet inntrykk. Mellom ytterkantene finner vi mer nøytrale design i tre og laminat. Du vil alltid finne et avlastningsbord som passer deg.