Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betal om 3 måneder

BORD PÅ NETT

 Vis 1375 st Bord på tilbud - Opptil 56%

Våre beste tilbud
Sorter etter
9933 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Type
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Bordet er et uunnværlig møbel i alle hjem. Det fungerer som et samlingssted både til hverdags og fest, og vi vil ha det bordet som passer til vårt hjem. Fordi det finnes bord med forskjellige kvaliteter og størrelser, kan det være vanskelig å finne favorittbordet ditt. I stedet for å besøke alle møbelbutikker, er det en god idé å slappe av og å kjøpe sitt bord hjemmefra. Det finnes bord som imøtekommer alle behov, enten det er et kjøkkenbord, spisebord, salongbord eller annet bord. På nettet kan du enkelt velge mellom bord med forskjellig utseende og kvalitet, sammenligne priser og finne det du vil ha til en billig pris. Nå kan du også enkelt kjøp bord online.

Velge riktig bord

Når du velger et bord, er det tilrådelig å måle stedet der bordet skal stå slik at du får den riktige størrelsen. Hvis du kjøper et salongbord, er det ofte størrelsen og utseendet på sofaen og et nattbord ønsker å være vakkert og passer til sengen. Hvis du velger spisebord til kjøkken eller spisestue, er det viktig at det er riktig størrelse og form slik at det vil være behagelig og behagelig å bruke. Det er viktig at bordet og stolene passer sammen slik at setehøyden er riktig. Fordi det finnes bordtyper i forskjellige materialer, er det godt å tenke på hvilke behov og krav du og din familie har så det passer alle.

Billig bord online

Har du tenkt på å kjøpe et bord til ditt hjem? Vil du finne favorittbordet ditt enkelt og billig? Hos oss ​​på Furniturebox finner du et bredt utvalg av forskjellige bord for alle behov. Du kan velge mellom klassiske og moderne bord i forskjellige størrelser og kvalitet. Vi tilbyr stilige og praktiske møbler til alle hjem til en rimelig pris. Hva venter du på? Kom i gang og kjøp bord.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.