Billige bord på nett
topbar.html
23 96 26 00
Kundeservice

Åpningstider

 • Mandag  9:15 - 15:00
 • Tirsdag   9:15 - 15:00
 • Onsdag  9:15 - 15:00
 • Torsdag  9:15 - 15:00
 • Fredag   9:15 - 15:00
 • Lørdag   Stengt
 • Søndag  Stengt

  Laster handlekurv...
  Vis flere filtre
  Rens
  Artikkel 1-32 / 903.
  Sorter etter:

  Lengde

  Bredde

  Høyde

  Serie

  Bord på nettet

  Leter du etter et rundt bord, ovalt bord, kvadratisk bord eller firkantet bord? Vi har bord i alle former og materiale! Uansett hvis du leter etter et spisebord, salongbord eller sidebord, i tre, glass, plast eller stål, så har vi noe for deg. På Furniturebox har vi et stort sortiment av klassiske såvel som moderne bord i mange størrelser og former. Leter du etter et shabby chic bord, rustikk bord, foldbart bord eller fargerikt bord? Er det designen eller funksjonen på bordet som er det viktigste for deg? I vårt brede sortiment med forskjellige typer av bord er det kun din fantasi som setter grenser!

  Både spisebord, salongbord, avlastningsbord og barbord blir en viktig del av trivselen i vårt hjem. Ved bordet tilbringer vi mye tid for både selskap, måltider, lekselesing og jobb, eller legger bort ting. Bordet er foruten en funksjonell møbel også en sentral del av vår innredning. Derfor er det viktig å finne et bord som passer akkurat deg og dine behov. Uansett hvis funksjon eller design er det viktigste når du velger bord, har vi noe som passer deg. Våre praktiske bord som fyller meget god funksjon er våre foldbare bord. Et foldbart bord er meget praktisk både ved forflytting og oppbevaring. Våre pene foldbare bord passer til de fleste stiler og er enkle å kombinere. Et forlengningsbart bord er også meget praktisk for deg med lite plass hjemme men som trenger litt større bordplass noen ganger. Hos oss kan du finne et billig foldbart bord eller forlengningsbart bord til hjemmet ditt.

  For den designbevisste har vi et stort sortiment av prisvennlige bord i forskjellige stiler. Shabby chick bord, stilrene bord, rustikke bord, marmorbord og designklassikere er bare en begynnelse av alle designvarianter du finner i vårt sortiment. Våre shabby chick bord finnes i mange varianter og passer meget godt i et hjem med landlig, romantisert interiørstil. Hvis du ønsker at bordet skal stikke ut og stå i hjemmets sentrum finnes det mange fargerike bord i forskjellige varianter, som gir ditt hjem en fargeklatt og tilfører en personlighet til rommet. Hvis du er en person som liker nøytrale og moderne bord så finner du også det hos oss. Vi har også settbord, brikkebord, slagbord og bord med ileggsplate, samt spisegrupper av forskjellige størrelser og design. Uansett hvilket tilfelle du trenger et bord til, så vil du finne det hos oss på Furniturebox. Her finnes billige og pene bord for alle!

  Vis mer

  Senest besøkte artikler