Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Can't stop thinking about it?
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Taklampe med glasskuler til 3 lys

Mer fra: Be Basic
Mål: B67 cm
649,-
Delbetale fra: 75 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde67 cm
Diameter46 cm
Materiale
MaterialtypeGlass
Øvrig
Artikkelnummer940010
VaremerkeBe Basic
FargenavnKrom
Farge
Wattall120 w
UtseendeMetallKrom

Beskrivelse

Denne unike taklampen, med 3 glasskuler, har et moderne design. Satinnikkel etterbehandling gir denne lampen en moderne stil - perfekt for stue eller soverom med hvilken som helst stil. Denne lampen kan enkelt monteres på ethvert tak med metallbase av høy kvalitet. Tre flettede metallrør presenterer et elegant utseende. Fantastisk lys vil komme gjennom de delikate glasskulene, som belyser hvert hjørne av rommet. Denne eksklusive taklampen garanteres å bli preget av sin behagelige enkelhet. Denne lampen passer for 3 E14-lyspærer. Merk at lyspærene ikke er inkludert i leveransen.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle