10% EKSTRA rabatt på ALT! Kode: 10FLASH Opphører om: 4d 14h 21m 16s
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
10% EKSTRA rabatt på ALT! Kode: 10FLASH Opphører om:

Hengelamper 2 stk svart runde E27

Svart
599,-
Delbetale fra: 73 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde35 cm
Lengde35 cm
Høyde15 cm
Materiale
MaterialtypeMetall
Øvrig
Artikkelnummer1177246
FargenavnSvart
Farge

Beskrivelse

Med et elegant og moderne design vil dette hengelampesettet med to hengende lamper være et ideelt valg for bruk i spiserom, stuer, kontorer osv. Det vil garantert passe godt inn og gi stil og eleganse til ethvert rom. Det vil definitivt være et høydepunkt hvis du henger flere lysekroner på rad over et stort bord i stuen eller spisestuen. Du kan velge å installere lyspærene på E27-sokkelen med forskjellige lysfarger, noe som skaper en avslappende atmosfære. I tillegg sikrer lampeskjermene i metall lang levetid. Vær oppmerksom på at lyspærer ikke er inkludert. Med det medfølgende monteringsmaterialet kan du montere og installere hengelampene enkelt og sikkert. Leveransen inkluderer 2 hengelamper.

Handle Stil | #Furniturebox

Andre kunder var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle