☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Art Noveau Svart Metall Lysekrone med Krystallperler 3xE14 p

Mål: H35 cm
795,-
Delbetale fra: 82 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Diameter30 cm
Høyde35 cm
Materiale
MaterialtypeMetall
Øvrig
Artikkelnummer949139
FargenavnSvart
Farge
UtseendeMetallKrom

Beskrivelse

Dette metallet lysekrone med krystall dekorasjoner er egnet for både innenlandske og kommersiell bruk. Denne lysekronen i art nouveau-stil vil være et unikt samlingspunkt, og vil gjøre en flott tillegg til enhver innredning. De høyverdige klare krystall perler vil reflekterer lyset effektivt, og skaper en fantastisk fargespill over hele spekteret. Legg et luksuriøst preg til ditt hjem innredning med denne stilige lysekrone! Lysekrone rammen er laget av høykvalitets metall, og det kan lett monteres i taket. Leveransen inkluderer 1 x lysekrone.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle