JULEGATELAMPEmed julenisse 180 cm LED

- Svart

Daily price
2 195
NOK
Delbetale fra: 146 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 146 NOK/Måned
Vår vakre gatelampe med sin karakteristisk utformet snøfallende-design, vil skinne gjennom dagen og glitrende om natten. Lampen er egnet for både innendørs og utendørs bruk. Enten du plasserer den utendørs eller innendørs, vil denne lampen sette i gang julestemningen i hjemmet og hagen denne julen. Den integrerte pumpen sender snøen fra sokkelen til toppen hvor den lar snøen dale ut. Med en festlig krans, en julenisse, snø som daler inne i lampeskjermen og LET IT SNOW-skilt, samt en munter melodi, er den også egnet til å dekorere kommersielle kjøpesentre for å la kundene vite at høytiden er her. I tillegg er den lett og slitesterk slik at den kan brukes hvert år, noe som gjør den til et veldig økonomisk valg. Julegatelyset er enkelt å sette sammen med et enkelt plug-in-system.
Spesifikasjoner
Julegatelampe med julenisse 180 cm LED
Julegatelampemed julenisse 180 cm LED
Mål
Høyde180 cm
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnSvart
Farge
Artikkelnummer: 1179289
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00