Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Season essentials - Opptil 20% rabatt

Skrivebord til barn

 Vis 23 st Skrivebord til barn på tilbud - Opptil 25%

Våre beste tilbud
Sorter etter
79 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Ingen barn er like, og barn har ulike interesser. Mens noen elsker å tegne og male foretrekker noen å bygge med klosser, og andre igjen liker best å spille på en PC eller et nettbrett. Felles for de fleste aktivitetene er allikevel at man trenger et sted å sitte, og helst også et bord foran seg i riktig høyde. Er du på jakt etter billige skrivebord til barn har vi et stort og variert utvalg til alle aldre, stiler og personligheter. Barnet ditt har antageligvis utviklet en egen smak i farger og motiver allerede, derfor har vi skrivebord i litt mer spennende varianter enn vi voksne kanskje er vant til å bruke.

Hvorfor eget skrivebord?

En viktig del av å vokse opp er å finne seg selv og føle at man har noe som er sitt eget. Et skrivebord som kun er for sønnen eller datteren din vil være et fint, lite fristed å både leke og oppbevare tingene sine på. Setter dere skrivebordet på barnerommet vil barnet få litt privatliv og plass til å utfolde seg, men du vil nok også føle at det plutselig blir både ryddigere og roligere i resten av hjemmet. Et eget skrivebord er dessuten gull verdt når hun eller han går på skolen og får lekser å jobbe med hjemme hver dag. Kjøkkenbordet er ikke alltid det beste stedet å jobbe.

Gjør det for barnets skyld

Det er viktig å være bevisst på sittestilling allerede fra tidlig alder, og det er ikke sunt for noen av oss å sitte flere timer ved et bord som ikke passer høyden vår. Det er dessuten viktig for barnets selvfølelse å ha et eget sted å jobbe og leke. Kjøp skrivebord til barn i dag og gjør det til en morsom overraskelse.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.