Alle Barnemøbler

Skrivebord til barn

111stk. skrivebord til barn
Deals
Sorter etter
971700(1).jpg
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Ingen barn er like, og barn har ulike interesser. Mens noen elsker å tegne og male foretrekker noen å bygge med klosser, og andre igjen liker best å spille på en PC eller et nettbrett. Felles for de fleste aktivitetene er allikevel at man trenger et sted å sitte, og helst også et bord foran seg i riktig høyde. Er du på jakt etter billige skrivebord til barn har vi et stort og variert utvalg til alle aldre, stiler og personligheter. Barnet ditt har antageligvis utviklet en egen smak i farger og motiver allerede, derfor har vi skrivebord i litt mer spennende varianter enn vi voksne kanskje er vant til å bruke.

Hvorfor eget skrivebord?

En viktig del av å vokse opp er å finne seg selv og føle at man har noe som er sitt eget. Et skrivebord som kun er for sønnen eller datteren din vil være et fint, lite fristed å både leke og oppbevare tingene sine på. Setter dere skrivebordet på barnerommet vil barnet få litt privatliv og plass til å utfolde seg, men du vil nok også føle at det plutselig blir både ryddigere og roligere i resten av hjemmet. Et eget skrivebord er dessuten gull verdt når hun eller han går på skolen og får lekser å jobbe med hjemme hver dag. Kjøkkenbordet er ikke alltid det beste stedet å jobbe.

Gjør det for barnets skyld

Det er viktig å være bevisst på sittestilling allerede fra tidlig alder, og det er ikke sunt for noen av oss å sitte flere timer ved et bord som ikke passer høyden vår. Det er dessuten viktig for barnets selvfølelse å ha et eget sted å jobbe og leke. Kjøp skrivebord til barn i dag og gjør det til en morsom overraskelse.