Akkurat nå! Fri frakt på alt*

Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

Oppbevaring barnerom

74Produkter
Populære filter:
Sorter etter
Filter
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Utseende
Form
Farge
Type
Funksjon
Serie
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Sengemål
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Stil
Forventet levering inden 10 hverdage

Årene går fort, og interessene til barnet ditt forandrer seg. Og med interessene som kommer og går følger det med både leker, bøker, klær, spill og annet utstyr til hobbyer. Et eller annet sted må man jo ha alt dette. Det er trist om ting blir liggende rundt på gulvet og går i stykker før barnet engang er lei av det. Derfor er det lurt å gå til innkjøp av litt billig oppbevaring til barnerommet, både for din egen og barnets skyld. Og hvem vet, om du er heldig kommer det kanskje også noe pedagogisk ut av det i lengden?

Hva er fordelene?

Et godt utstyrt barnerom bør ha både skuffer, skap, hyller og lekekasser i god stand. Dette er tross alt barnets egne lille verden, hvor hun eller han kommer til å tilbringe mange timer gjennom oppveksten. I tillegg til å skåne tingene vil det også føles fint for barnet å kunne ha sitt eget system på sine egne eiendeler. Det er kanskje ikke så mange barn som i utgangspunktet liker å rydde. Men en rutine på at klossene skal i kassen, bøkene i hyllen og kostymene i skapet gjør leken både hyggeligere og enklere i lengden. Dessuten er det ingen som liker å sette foten ned på en hard kloss på gulvet.

Gjør det sammen

Med gjennomtenkt og smart oppbevaring til barnerom gjør du hverdagen enklere, ryddigere og hyggeligere for både deg og barnet ditt. Kanskje du kan la datteren eller sønnen din være med på å både plukke ut inventaret og bestemme hvor det skal stå? Dette kan være en veldig fin opplevelse for dere begge. Det føles liksom litt viktigere å rydde lekene tilbake i kassen du selv valgte ut.