Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Deal alert - fri frakt på hele sortimentet*
Opphører om:
2d 18h 35m 4s

Oppbevaring barnerom

 Vis 34 st Oppbevaring på tilbud - Opptil 31%

Våre beste tilbud
Sorter etter
297 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Årene går fort, og interessene til barnet ditt forandrer seg. Og med interessene som kommer og går følger det med både leker, bøker, klær, spill og annet utstyr til hobbyer. Et eller annet sted må man jo ha alt dette. Det er trist om ting blir liggende rundt på gulvet og går i stykker før barnet engang er lei av det. Derfor er det lurt å gå til innkjøp av litt billig oppbevaring til barnerommet, både for din egen og barnets skyld. Og hvem vet, om du er heldig kommer det kanskje også noe pedagogisk ut av det i lengden?

Hva er fordelene?

Et godt utstyrt barnerom bør ha både skuffer, skap, hyller og lekekasser i god stand. Dette er tross alt barnets egne lille verden, hvor hun eller han kommer til å tilbringe mange timer gjennom oppveksten. I tillegg til å skåne tingene vil det også føles fint for barnet å kunne ha sitt eget system på sine egne eiendeler. Det er kanskje ikke så mange barn som i utgangspunktet liker å rydde. Men en rutine på at klossene skal i kassen, bøkene i hyllen og kostymene i skapet gjør leken både hyggeligere og enklere i lengden. Dessuten er det ingen som liker å sette foten ned på en hard kloss på gulvet.

Gjør det sammen

Med gjennomtenkt og smart oppbevaring til barnerom gjør du hverdagen enklere, ryddigere og hyggeligere for både deg og barnet ditt. Kanskje du kan la datteren eller sønnen din være med på å både plukke ut inventaret og bestemme hvor det skal stå? Dette kan være en veldig fin opplevelse for dere begge. Det føles liksom litt viktigere å rydde lekene tilbake i kassen du selv valgte ut.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.