Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Deal alert - fri frakt på hele sortimentet*
Opphører om:
4d 19h 45m 14s

Bokhylle barn

 Vis 10 st Bokhylle barn på tilbud - Opptil 31%

Våre beste tilbud
Sorter etter
90 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Våre beste tilbud

Leselysten varierer kanskje blant oss voksne, og ofte har vi ikke tid til å sette oss ned med en bok uansett hvor mye vil det. De aller fleste barn derimot elsker bøker, og ofte blir favorittene lest igjen og igjen til de går i stykker. Det å ikke kunne lese ennå er sjeldent en hindring, for det å bli lest for eller bare det å se på bildene kan være spennende nok i seg selv. Men man trenger jo et sted å oppbevare alle disse bøkene. Hos oss kan du enkelt finne en rimelig bokhylle til barn online, og vi har et variert utvalg å plukke fra.

Hva gjør det for barnet ditt?

Det at barnet kan ha sin egen hylle som enten står på gulvet eller henger lavt på veggen vil gjøre en stor forskjell. Ikke bare slipper du å hente ned bøkene barnet vil lese, det følger også en fin mestringsfølelse med det å kunne gå og forsyne seg selv. Datteren eller sønnen din vil nok i tillegg føle et større eierskap til bøkene. Dette kan være et godt utgangspunkt for å venne seg til å ta vare på tingene sine og holde orden i dem. Med tiden vil bøkene både bli slitte og mangle sider, men om de vanligvis ligger i en haug på gulvet blir levetiden en del kortere.

Vi har en hylle for alle

Kjøp bokhylle til barn, og gjør hverdagen enklere for både deg og datteren eller sønnen din. Vi har hyller som passer til både små superhelter og små prinsesser. I tillegg til bøker er dette også et perfekt sted å oppbevare tegnesaker og andre ting som helst ikke bør ligge på gulvet og bli tråkket på. Det er viktig å ta barna våre på alvor.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.