Kasse
0 varer. Totalt 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Vannkraner

Filter

Kjøp av ny vannkran til badet trenger ikke å være spesielt vanskelig. I de fleste tilfeller trenger du ikke engang å renovere for å kjøpe en ny kran. Ved å bytte ut den eksisterende gamle kranen med en ny og moderne kran, vil du få en fin og frisk detalj på badet. Når du trenger nye og billige kraner, gjør det beste for å finne det riktige produktet som passer for din personline stil og behov. Her på vår nettside får du en god oversikt over tilgjengelige kraner, hvor du enkelt kan sammenligne de forskjellige produktene med hverandre. Her er det et bredt utvalg av flotte, moderne og billig vannkraner som passer til alle hjem

Smakfulle og moderne vannkraner

I vannkrankategorien er det mange produktet du kan velge mellom. Det er fortsatt enkeltkraner som er det vanligste alternativet, men selvfølgelig er det også smakfulle kraner med to vinkler tilgjengelig. Denne modellen kan være best egnet i noen mer landlige miljøer, mens de stilige og høyglansalternativene gjør seg bedre til i moderne innredede bad og vaskerom. Det du velger, avhenger helt av din egen smak og rommets øvrige interiør og stil. For dusjhjørne og badekar er det også egne kombinerte vannkraner med både kran og dusjslange. Hvis du har et bad på badet ditt uten separat dusj, anbefales den siste modellen. Dette gir deg valget mellom å nyte et varmt bad eller gå for en rask dusj.

Rimelige produkter av høy kvalitet

Vil du oppgradere badet ditt? Eller har den gamle badekranen begynt å dryppe? Da kan du enkelt finne nye vannkraner online hos oss på Furniturebox. En fornyet vannkran er en liten installasjon, men det vil fortsatt gi badet ditt et realt løft. Hos oss finner du også et bredt spekter av designmøbler, alt fra sofaer til bademøbler, til svært gode priser.