Kasse
0 varer: 0 kr
Handlekurv
0
Over 400.000 fornøyde kunder
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Speilskap

Filter

Alle bad trenger et speil, og alle bad trenger et sted å oppbevare toalettsaker og andre hygieneprodukter. Hvorfor ikke kombinere det, så kan du spare plass samtidig som du gjør badet ditt finere? Bestill et rimelig og praktisk speilskap online, så kan du enkelt sammenligne ulike typer og prøve ut målene på badeveggen din hjemmefra. Vi har speilskap i ulike størrelser og design. I tillegg til å velge en stil som passer resten av badet bør du også ta med i beregningen hvor mange ting du kommer til å oppbevare i skapet og høydeforskjellen på familien din når du bestemmer deg for størrelsen.

Hvorfor er speilskap bedre?

å ha både tannbørster, tannkrem, barberhøvler og kremer liggende på vasken er ikke bare rotete - det er også veldig lite hygienisk. Samtidig er det ganske upraktisk å ha tingene på en hylle utenfor rekkevidde når du står ved vasken. Et speilskap gjør rutinene dine på morgenen og kvelden både raskere og smidigere. Bare lukk opp skapet og ta ut det du trenger, og når du lukker det igjen har du speilet foran deg. Det er også fint å kunne oppbevare private artikler på en diskret sted om du får besøk, og medisiner og skarpe barberblader bør helst ligge et sted de minste i familien ikke kan få tak i dem.

Gjør rutinene enklere

Kjøp speilskap raskt og enkelt fra oss til en rimelig pris, og plukk ut skapet som passer deg og familien din best. Går du for et skap med flere hyller kan dere enkelt velge ut en hver og skape et praktisk og ryddig system. Om lyset på badet ikke er kraftig nok kan du velge et skap med innebygget lys og slå to fluer i en smekk.